İSTANBUL / PENDİK - Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokulu

ÖĞRETMEN ,VELİ VE İDARECİLERİMİZE ORTAK SINAVLA İLGİLİ GENEL BİLGİLENDİRME

ÖĞRETMEN, VELİ VE İDARECİLERİMİZE ORTAK SINAVLA İLGİLİ GENEL BİLGİLENDİRME

VELİ BİLGİLENDİRME

-Ortak Sınavlar 6.sınıflara yapılacaktır.

-Türkçe dersi ortak sınavı 26 Aralık 2023 Salı günü saat 09:40 da başlayacak ve 10:20 de bitecektir. Öğlen grubu için 14:00 de başlayacak 14:40 da bitecektir.

-Matematik dersi ortak sınavı 26 Aralık 2023 Salı günü saat 11:00 de başlayacak ve 11:40 da bitecektir. Öğlen grubu için 15:20 de başlayacak 16:00 da bitecektir.

-Türkçeden 16,matematikten 16 soru sorulacaktır.

-Sınav süresi 40 dakikadır.

-Türkçe dersi ortak sınavı için öğrenciler saat 09:15 te sınıflarında olacaklardır. Öğlen grubu 13:35 te sınıflarında olacaklardır.

-Matematik dersi ortak sınavı için öğrenciler 10:35 de sınıflarında olacaklardır. Öğlen grubu 14:55 te sınıflarında olacaklardır.

-OPTİK FORMLAR ÖĞRENCİLERCE KESİNLİKLE KARALANMAYACAK. EN UFAK ÇİZİK DAHİ ATILMAYACAK. SADECE DOLDURMASI GEREKEN YERLERİ DOLDURACAKLAR.KARALAMA YAPMAYACAKLAR.GÖZETMENCE OPTİK FORMLARIN DOĞRU KODLANMASI KONTROL EDİLECEK.

-Öğrenci eğer sınava girmezse mazeret sınavının yapılabilmesi için mazeretini 5 iş günü içerisinde okul idaresine, sınıf öğretmenine ve ders öğretmenine bildirecek.(RAPOR)

-Ortak sınav yazılı sınav sonuçları sınavın yapıldığı tarihten itibaren 10 gün içerisinde açıklanacaktır.

-O gün okulda eğitim-öğretim normal devam edecektir.

-Ortak sınav sonuçları kesinlikle sosyal medyada paylaşılmayacaktır.

-Sınava girmeyen öğrenciler için aynı gün “G” işaretlenecektir.

-OPTİK FORMLARDAKİ GÖZETMEN VE ÖĞRENCİ İMZASI KURŞUN KALEMLE ATILACAKTIR.

- ÖĞRENCİ OPTİKLERİNDE KİTAPÇIK TÜRÜNÜ SABAH MI YOKSA ÖĞLEN Mİ OTURUMU OLDUĞUNU VE CEVAPLARI İŞARETLEYECEKTİR

Yayın: 22.12.2023 - Güncelleme: 22.12.2023 14:13 - Görüntülenme: 86